Cautati in site

Thursday, September 13, 2007

Monday, September 10, 2007

Despre parchet

Cand iti cumperi parchetul nu uita ca ai nevoie si de:

- plinte (marginile care se lipesc pe perete). este foarte greu sa gasesti plinte exact nuanta parchetului. de cele mai multe ori gasesti ceva asemanator. ai mai putea cumpara o culoare contrastanta care s-ar putea potrivi...
- sistem de prindere al plintelor
- colturi si imbinari de plastic pentru plinte
- folie (se pune sub parchet)
- silicon (daca sunt zone de imbinare unde ar putea ajunge apa)
- prag de aluminiu (daca ai zone in care parchetul se invecineaza cu gresia. zona de trecere se acopera cu pragul de aluminiu)

Unde te arde la pret: la sistemele de prindere, la colturi si imbinari si la pragul de aluminiu daca suprafata de invecinare intre parchet si gresie este mare.

Preturi orientative:
- plinta - 1 buc (2.4 m) - 7 RON - Praktiker
- colturi si imbinari - pachet 2 buc - 6-7 RON Praktiker
- prag de aluminiu - 90 cm - 31 RON - Diego
- prag de aluminiu - 270 cm - 770 RON - Diego
- silicon incolor Ceresit - 9.7 RON

Thursday, September 06, 2007

Preturi parchet

Mi-am cumparat parchetul de la Praktiker la 65 RON /mp apoi l-am gasit peste drum la Arabesque cu 10 RON mai ieftin... Bafta!

Ambient - servicii proaste


Am cumparat de la Ambient gresie, faiant, si cada de baie. Am avut probleme de fiecare data cu ei cu livrarile si cu intarzieri... Am si alti prieteni care au avut surprize neplacute cand au cumparat parchet de la Ambient. Per ansamblu am o parere foarte proasta despre ei si nu va recomand sa cumparati de acolo.

Baterii cada, dus si lavoar

Mi-am cumparat baterii de cada si lavoar, dus, suport pentru prosop si hartie igienica de la Kludi. Sunt de calitate dar sunt mai scumpe, mai ales cele cu forma mai ciudata, mai trendy... new wave...

Faianta si filmul


Exact faianta dinasta am avut si eu in primul apartament in care am stat in chirie. Cine mai are in baie faianta si gresie dinastea?