Cautati in site

Wednesday, November 21, 2007

Design mobilier de bucatarie

Prezint aici o idee de design pentru mobilier de bucatarie, pentru spatii mici. Mobila are in lungime cam 2.20 m. Daca ai o bucatarie mica poate te inspiri de aici:




Labels: amenajare bucatarii mici, amenajari bucatarii mici, design mobila bucatarie, design mobilier de bucatarie, accesorii bucatarie

Tuesday, November 20, 2007

Curatenie generala dupa amenajari

Dupa amenajarea apartamentului rabdarea iti va fi pusa la incercare la proba "curatenie generala". Eu am reusit sa sar peste capitolul asta angajand o firma de curatenie. Intr-o zi jumate pentru 3 milioane de lei vechi au facut luna-si-bec apartamentul. Tarifele practicate de ei sunt: 1 euro / mp al locuintei + 1 euro / mp pentru fiecare parte a fiecarui geam din locuinta. Merita banii dati cu priosinta. Te scutesc muuulti nervi si efort.

Imagini amenajari livinguri

Postez cateva idei de design pentru living realizate de Basti ( sebaaah(at)yahoo.com ). In mare parte sunt livinguri de case dar va puteti inspira si pentru amenajarea unui living de apartament mai putin spatios.

Amenajare living

Amenajare living

Amenajare living si bucatarie

Design living si bucatarie

Design living

Sunday, November 11, 2007

Covoare Moderne

Daca doriti covoare de calitate (gen "covoare persane") si modele deosebite va recomand covoarele de Incov Alba-Iulia. Au modele superbe si covoarele sunt de calitate.

Wednesday, November 07, 2007

Alegerea providerului de cablu tv si internet

Pentru asta sunt altii mai specialisti si va pot da mai multe sfaturi legate de antene si sateliti...