Cautati in site

Thursday, October 18, 2007

Mobila la comanda in Cluj-Napoca - Evitati Zigman

Se spune ca firma Zigman este una dintre cele mai bune firme pentru mobila la comanda. Am mers la ei, mi-au masurat apartamentul, am platit avans pentru realizarea unui proiect pe calculator pentru mobilier 350 RON. Am discutat cu omul ce si cum vreau si dupa o saptamana mi-a facut un proiect fusherit, in graba, care era total diferit fata de ce am discutat eu cu el. Am hotarat sa renunt la ei si la cei 350 de RON avans si nu am mai dat nici un semn. M-au sunat cu nesimtire si mi-au spus ca trebuie sa achit si restul banilor pentru proiect pentru ca ei au lucrat la proiect. Mi se pare o tampenie sa dai 7 milioane de lei vechi pe un proiect de amenajare a locuintei, pe un proiect pentru mobilier care arata ca dracu si care e total aiurea, mai ales daca nu ridici proiectul respectiv. Oricum daca as fi continuat sa fac mobila cu ei ar fi durat peste 2 luni pana cand puteau sa onoreze comanda. In plus au si preturi foarte mari...

20 comments:

Anonymous said...

Ar terbui sa arunci o privire la site-ul asta www.6sense.ro pentru un design ambiental deosebit

Anonymous said...

din CJ: De acord cu parerea ta despre Zigman;mi-am facut o bucatarie de la ei foarte scump;m-au inselat in ceea ce priveste canturile..mi-am dat seama prea tarziu;sistemele de amortizare au cedat cu toate pe rand dupa un an;destul de slabuti la proiectare...au cateva modele mai ok si restul umplutura.Am vazut ca si-au deschis un show room prin spate la central langa turnul pompierilor...aceleasi modele de acum 3-4 ani!!!

Anonymous said...

oauuuuuuu......... parerile sunt impartzite,
imi pare rau ca voi atzi avut asa experientze rele, eu am mers acolo in urma mobilierului facut de ei la o cunostintza care a fost mutzumita si mie si sotzului ne-a placut cum a iesit la ei. si recent ne-a fost si noua livrata mobila de bucatarie si dormitorul copilului si suntem tare multzumiti, si colaborarea cu designerul ne-a multzumit ca a venit cu idei bune la ce spatiu dificil avem noi in apartament.
la pretzuri e adevarat ca ne-a costat dar a merita.

Anonymous said...

O firma serioasa in cluj de mobila la comanda este firma Sanmob,are calitate si design deosebit plus lucreaza la termen foarte bun si nu tre sa platesti proiectul ca la alte firme,au preturi bune si sunt seriosi.Am facut tot apartamentul cu ei, in 3 saptamani au terminat toata mobila comandata.Va sugerez sa lucrati cu ei .0747110656 tel

Anonymous said...

Si eu am lucrat cu firma Sanmob si sant tare multumita de ei.Am cumparat o casa noua in Buna Ziua si ei mi-au mobilat-o intr-o luna,am multi prieteni si au fost uimiti de mobila care are un design modern.Asa ceva am vazut si la alte firme de renume cum ar fi rovere sau altele dar la preturi enorme.Bravo lor sant profesionisti.

Anonymous said...

si eu am facut mobila prin zigman. mi-am ales materiale scumpe si cand mi-au adus mobila m-am trezit cu pal de toata jena, muuult mai ieftin. am facut scandal si pana la urma au schimbat comanda dar a mai durat in plus inca 2 saptamani.

FUGITI DE ZIGMAN CAT PUTETI!

Anonymous said...

Eu am apelat la Staer pentru mobila de bucatarie. Nu stiu cum e zigman ... dar eu recomand sa ocoliti staer. Au intarziat mult, au venit de 2 ori sa lucreze si tot n-au terminat. Ultima lor replica inainte sa plece a fost: "astea le puteti pune si d-voastra ca nu e greu" ... era vorba de plinta si chestia de antistropi. Sa nu mai zic de felul in care am fost tratat. Sunt penali pana peste cap.

Anonymous said...

Evitati si Koncepto. Am mers la ei sa ne faca un proiect pentru apartament, am dus schite 3D realizate pe calculator, masuratori, specificatii la ce vrem. Ne-au spus ca in cateva zile este gata proiectul si la aproximativ o saptamana am fost sunati sa venim sa vedem ce au realizat.
La intalnire ne-au prezentat 3 foi desenate cu creionul, 2D ale bucatariei (reamintesc ca noi am dus 3D listate) si ne-au prezentat un pret din burta, dar mare. Au zis ca daca vrem sa vedem mai mult, sa lucreze pe calculator, trebuie sa platim un avans din lucrare ... penibil

Anonymous said...

Cred ca cea mai serioasa firma de mobila la comanda din Cluj-Napoca este G&G MOB , eu mi-am facut bucataria si dormitorul cu ei si sunt foarte multumita. Proiectarea este in sistem 3d si este gratuita, iar termenul de executie a fost de 2 saptamani.Va sugerez sa le vizitati site-ul www.executiemobila.ro

Anonymous said...

Multumesc celor care au recomandat firma SANMOB,intradevar sant seriosi si ii recomand in continuare celor care doresc mobila la comanda.Vizitatile si situl sanmob.ro

Anonymous said...

Miros in comentariile de aici reclama proprie. Am incercat sa lucrez cu Sanmob, mi'au facut un proiect care desi era pe computer se vedea ca e facut in 3 minute si iesea la vreo 60 si ceva de milioane. Am colaborat si cu G&G mobila si pe ei ii recomand desi nu am lucrat cu ei pana la urma pentru ca si ei ieseau un pic scumpi (42 de mil). Cei de la G&G macar m'au ajutat f mult cu sugestii, cu proiectare 3D de f buna calitate si par f. profesionisti. Eu m'am zgarcit si am facut cu un mester mai mic care nu a lucrat grozav dar am iesit in 35 de milioane. Acuma regret ca nu am mers la G&G pana la capat.

bogdan said...

vezi proiecte aici doresc sa execut proiecte pentru mobila, am o experienta de peste 5 ani in domeniu mai mult ca si executant decat ca si proiectant.
in paralel lucrez la situl meu personal (pentru mobilier si servicii aferente) care arata cam asa www.wix.com/wasaby25/wasaby25 (nefinalizat) va multumesc.Alba-Iulia

e-mail:vareprezinta.ro_bogdan@yahoo.com
sau pe mess la vareprezinta.ro_bogdan

proiecte ieftine

Anonymous said...

Nu stiu ce reclama proprie isi fac cei de la SANMOB,dar am colaborat cu ei si sant seriosi(si eu sant pretentios de fire),va recomand sa lucrati cu cine doriti dar mobila nu se face ptr.o zi.Acum cu criza multe firme no name de 2 bani fac mobila in garaje ieftin dar numai pe perioada crizei tine.Va doresc bafta.

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Raluca din Floresti said...

Salutare la toata lumea.
Daca aveti nevoie de mobila la comanda eu va recomand baietii de la G&G Mob srl.
Eu am colaborat cu ei si sunt foarte multumita de modul cum lucreza. Au venit au masurat,in 3 zile am primit pe mail pozele cu proiectul 3d si inca in 7 zile au livrat mobila de bucatarie.
Merita, toti bani.

Anonymous said...

vezi si apollo de langa Gherla. Cred ca fac numai din lemn, dar eu am comparat preturile cu cei de la Zigman si din alte parti si cam tot pe acolo is. www.apolloromania.com
Cu designul se ocupa chiar fain, adica mie mi-au tot aranjat proiectul de cate ori m-am razgandit eu cu aranjarea, fara sa para deranjati. Si au venit cu cateva idei de design chiar faine, care nu le-am mai intalnit prin cluj.

Anonymous said...

Aviz amatorilor,ma numesc Danciu Viorel ca sa evitam anonimatul pt atata nu are rost sa ma inscriu. Personal mi-am mobilat casa cu Firma si subliniez firma Sanmob,nu stiu cine isi face reclama proprie dar sincer sunt mai mult decat multumit ca raport calitate pret de echipa Sanmob.

Un "ars".. said...

Firma Zigman, poate fi pe scurt caracterizata cu urmatoarele calificative: incompetenta, neprofesionalism, neseriozitate, nesimtire si lasitate! Din nefericire, am mobilat un apartament de 80 mp si din primul minut pina la sfirsit, un sir nesfirsit de magarii, incepind cu domnul patron, designer, secretara si nu in ultimul rind, meseriasii lor. EXECRABIL!!! Fiti vigilenti si nu va lasati furati de imaginile frumoase din site pentru ca doar cu imaginea asta veti ramine!

Ovidiu Radu said...

Buna ziua,la toata lumea.
Un prieten mi-a recomandat echipa de la www.clujmobila.ro.
Stiu ca pare ciudat, deoarece ca nu prea au reclama pe internet, lucreaza numai din recomandari, dar lucreaza bine si sunt foarte seriosi.
Nu lucreaza cu precent din valoarea materialelor, au tarife pentru fiecare operatie, ceea ce reduce mult costurile, daca iti faci mobila din MDF cum am facut si eu.
Va recomand aceasta echipa.

Dracula said...

Din pacate site-ul lor e praf. nu poti vedea cum trebuie poze cu proiectele lor...