Cautati in site

Friday, October 26, 2007

Perdele si draperii

Acum caut perdele si draperii, dar mai ales sisteme de prindere pentru perdele. Ma pun la punct cu subiectul si o sa revin cu informatii utile.

Update: studiez oferta magazinelor mari pentru decoratiuni interioare. revin cu stiri...

8 comments:

Anonymous said...

Daca cauti perdele si draperii ieftine: magazinul Bucur Obor - Bucuresti.
Daca cauti insa ceva care sa aosrteze cu mobila si in general decoratiunile din casa, vezi magazinul KA de pe 1 Mai.
succes

Anonymous said...

si pentru cei care nu sunt din bucuresti? stie cineva in cluj ceva magazine? eventual din cele care au lanturi in toata tara... ambient, praktiker, cora, carrefour?...

Anonymous said...

Pentru cluj recomand cu caldura pe dei de la Deco Center de pe Dorobantilor precum si de pe fostul 6 Martie (pe langa Nobila Casa).Oricum noi am facut in tot apartamentul de acolo, ai de unde sa alegi.Doamna de pe Dorobantilo extraordinar de draguta si serviabila.

Anonymous said...

de evitat Bass Decor, scump si foarte nesimtiti cu clientii!!

Anonymous said...

Daca cauti perdele si draperii cu model exotice recomand companie Indo Deco Style.

Anonymous said...

Va rog!!!Sa ma ajute cineva!Imi trebuiesc perdele la living,dar am geamuri si usa la balcon iar intre ele am o grinda iesita mult in afara.Sa pun perdea separat si la usa de la balcon sau... Va rog daca imi puteti da o idee!!!!

Cristian Horatiu Nicila said...

Uhhmmmmm Bucur si alte magazine de fitze. Sa stiti ca nu intotdeauna un magazin mare sau ma rog de renume ofera si cele mai bune solutii, materiale sau executie. Referitor la doritori va las link-ul catre site-ul web, aruncati un ochi si aveti la contact si nr de telefon sau adresa de email.
Materialele textile si sistemele utilizate sunt de f buna calitate iar in privinta garantarii lor nu cred ca vreunul dintre magazinele "renumite" sau de fitze va vor pune la dispozitie certificatele de origine si garantie ale marfurilor.

Anonymous said...

da am mai auzit de agajati praktiker care se poarta urat cu clientii