Cautati in site

Monday, January 28, 2008

Mobila de bucatarie

Cateva imagini cu o propunere de mobila de bucatarie din pal, culoare wenge. Aragaz si plita Zanussi si hota Beko:



2 comments:

Anonymous said...

mai dracula imi permit sa itit scriu pt ca sunt designer cu studii si lucrez in domeniu de 6 ani, timp in care am vazut multe.
te rog nu mai da asa o bucatarie drept exemplu, daca deja te incruntzi iti dau si argumente la ce am afirmat adineaur:
- nu se pune niciodata( daca spatiul iti permite) chiuveta langa plita- daca speli stropesti plita, daca gatesti stropesti chiuveta,respectiv vasele puse la uscat daca nu ai scurgator sus in corp. o bucatarie functionala trebuie sa aiba un blat minim de 60 centimetri de preparat mancarea intre chiuveta si plita.in cazul de fata pusa chiuveta in stanga cu scurgatorul la perete.
- legat de amplasare chiuvetei este si cea a cosului de gunoi, se pune sub chiuveta dar pe usa care se deschide cu interiorul( adica cosul pus pe usa) spre blatul de preparat.
- in orice bucatarie ai nevoie minim de 2 sertare, unul pt. tacamurile uzuale iar al doilea pt alte ustensile marunte(batator, paleta,razatoare,etc) tu ai 1.
- presupun ca in spatele usitei inguste de jos este un cos metalic de condimente, acesta se amplaseaza in lateralul blatului de preparat, langa plita/cuptor, ca sa il poti deschide fara sa te misti din fata blatului de preparat.in cazul de fata pus in stanga plitei/cuptorului.
- dpdv estetic mai bine era fara usita mica cu sticla sus in stanga si doar cu cea mare la mijloc.
Analizeaza si tu unele poze inainte de ale pune pe net drept exemple.Ca sunt si persoane care nu isi permit un designer si citesc aici pe sait ca vad ca tu le pui pe toate.
marcris

Dracula said...

multumesc frumos pentru observatii. sunt intr-adevar foarte constructive! din pacate am avut constrangere de spatiu. din fericire folosesc bucataria asta de vreo 3 ani si este ok. nu deranjeaza prea tare :).

e ok si daca te semnezi cu numele sau cu o porecla. nu se intampla nimic :)