Cautati in site

Thursday, October 30, 2008

Apartamentele din Floresti, Cluj

Am primit urmatorul mesaj de la o cititoare a blogului meu de imobiliare si m-am gandit ca ar prinde bine la clujenii care vor sa isi cumpere apartament:

Eu si sotul meu am luat aici un apartament. Am fost foarte fericita la inceput, urma sa avem un copil in 5 luni si m-am gandit ca in sfarsit avem casuta noastra si familia noastra. Dar..."fericirea caprei fu mare dar de scurta durata" vorba aceea. Nu va lasati prostiti de anunturi gen "rai imobiliar", "ansamblu de lux", "zona cu verdeata", "locuri de joaca", etc...Acestea sunt numai in proiect, foarte frumos desenate. In realitate? Noroi cat cuprinde, strazi neasfaltate, fara iluminare (noaptea e mai rau ca in ghetto), verdeata...doar daca plantezi (n-am vazut pe nimeni s-o faca), galagie cat cuprinde pentru ca se lucreaza de zor la construirea unui bloc langa tine exact cand te gandeai ca acolo nu va fi nimic...Apa se ia cand ti-e lumea mai draga, curentul la fel, internetul e cu tzaraita si mai e si un misros in zona de iti muta nasul, soarecii te invadeaza in propria casa din cauza constructiilor din zona prin toate gaurile posibile de pe langa tevi...Luati in Cluj, nu va prostiti sa veniti in Floresti :(....

2 comments:

Anonymous said...

IMI ADUC AMINTE CAND S-A CONSTRUIT IN MANASTUR Şİ IN MARASTI ANSAMBLURILE DE BLOCURI...ERA ACEEAŞİ PRİVELISTE.BUNICA MEA PLANGEA CA AU DEMOLAT-O Şİ CA TRE SA SUPORTE MOCİRLA Şİ ŞANTİERUL ANI LA RAND. Şİ EU Mİ-AM CUMPARAT IN FLOREŞTİ CA INVESTİTİE. DAR ŞTIU CA IN 5 ANI PRETUL VA CRESTE DATORITA MALL-URILOR DIN ZONA Şİ PT CA E IN COLTUL MANAŞTURULUİ Şİ NU IN ULTIMUL RAND, TINDE SA DEVINA UN CARTIER DE TINERET. CHIAR INTENTIONEZ SA MAI IAU DACA VOI PUTEA. MULTI DIN CEİ CE IAU SUNT PLECATI IN STRAINATATE Şİ INVESTESC. AŞA CA MAİ AŞTEAPTA UN PIC...

Anonymous said...

Eu zic ca totusi depinde unde in Floresti. NOi acolo vrem sa ne luam si chiar daca faci 20-30 de min pana in oras merita. sa va spun de ce:
1. acuma cu criza preturile apartamentelor au scauzt la valoarea reala.
2. blocurile construite incpeand cu 2009 sunt mult mai bine construite, mai drepte.(vb de ansamblu unde vrem noi sa ne luam ap)
3. exisat asfalt pana in fata blocului
4. mai este loc de construit doar de 2 blocuri
4.oamenii de pe acolo sunt tineri-> multi copii
5. e o zona mult mai linistita decat clujul )nu se aude galagie de la strada)
si ar mai fi multe dar astea depinde de zona in care iti iei apartamentul