Cautati in site

Thursday, November 06, 2008

Case de lemn

Am primit un mail de promovare de la o firma din Brasov care se ocupa cu constructia de case de lemn. E scris frumos si poate candva cand mi-oi face casa din lemn, oi primi si eu discount de la ei, asa ca il public. Oamenii par seriosi, asa ca daca sunteti interesati de produsele lor, contactati-i cu incredere!

Chrytis Natura promoveaza si executa constructii pe structura de lemn, in general, dar in mod special, in premiera in Romania, a celor bazate pe tehnologia Peretilor Masivi din Lemn.
Angajamentul nostru este de a oferim clientilor un maxim al calitatii in spatiile de locuit sau de munca pe care le proiectam si executam in aceasta tehnologie, cu un minim de consum de timp si stres pentru acestia.
Gratie tehnologiei germane de ultima generatie si personalului calificat Chrytis Natura poate produce case in sistem PML dar si sarpante, mansarde pentru blocuri, pereti interiori pentru blocuri , sedii administrative etc.

Pentru mai multe detalii puteti accesa si site-ul nostru www.chrytisnatura.ro sau ne puteti contacta pe office (at) chrytisnatura.ro sau la tel. 0268-258840/ fax 0268-258841.

No comments: