Cautati in site

Saturday, May 01, 2010

Amenajari apartamente mici

Atunci cand vine vorba sa amenajam un apartament de dimensiuni restranse, ne dorim sa obtinem cat mai multe spatii de depozitare si in acelasi timp sa nu aglomeram casa cu multe dulapuri.

Acest apartament a fost amenajat intr-un stil fresh si luminos, in culorile preferate ale proprietarei: mov si verde. Cromatica aleasa este deschisa, in tonuri neutre, pentru a creea un spatiu cat mai aerisit.

In living nu sunt multe obiecte de mobilier. Canapeaua si foroliul creeaza o zona placuta de relaxare, iar o mare parte a spatiului de depozitare a fost rezolvat prin jocul de cuburi. Acesta ofera un dinamism incaperii si mai mult, cand vine vorba de stocarea cartilor si a altor obiecte marunte, recomand spatiile inchise din doua motive: obiectele sunt protejate de praf si nu conteaza ce puneti in interior, daca sunt in ordine sau nu, deoarece nu se observa nimic.

In bucatarie, avand in vedere faptul ca proprietara nu gateste foarte mult, am optat pentru deschiderea acesteia inspre hol, facand un spatiu mult mai arisit si luminos. Barul poate fi o zona de relaxare si discutii cu prietenii, dar la fel de bine functioneaza ca o zona de luat masa. Tapetul in culori indraznete din dreptul barului este elementul central al incaperii, fiind asortat cu placajul ce protejeaza peretele intre corpurile de mobilier. Am decis sa pastram camara si debaraua deoarece sunt spatii foarte functionale pentru depoziatrea obiectelor necesare in bucatarie, precum si a hainelor si a pantofilor pe hol.In dormitor am ales o combinatie de culori linistitoare si calde, nuante de bej si albastu.

Dressingul este completat de comoda cu sertare, oferind un spatiu generos pentru depozitarea hainelor.

In baie sunt folosite culori ce se regasesc in apartament, avand un design deosebit. Obiectele sanitare alese sunt albe, simple, pentru a nu aglomera foarte mult incaperea din punct de vedere cromatic.


In momentul in care se amenajeaza o locuinta, trebuie sa aveti in vedere de la inceputul proiectarii ceea ce doriti sa obtineti de la viitoarea casa si sa va stabiliti prioritatile. Cu ajutorul unui designer de interior puteti sa ajungeti la solutia perfecta pentru nevoile si gusurile dumneavoastra.

Pentru mai multe proiecte si sfaturi, accesati www.designerul-tau.ro sau contactati-ne la tel: 0725 639 650, mail: contact@designerul-tau.ro.

Articol de Designerul Tau

2 comments:

Anonymous said...

Buna ziua!
Va rog daca ma puteti ajuta cu o informatie...unde pot gasi covorul din dormitor?
Multumesc!

Seminee electrice pentru interior said...
This comment has been removed by a blog administrator.