Cautati in site

Tuesday, January 11, 2011

Stickere Decorative

Pare ieftin, dar nu e, poate parea usor la prima vedere, dar nu e chiar deloc. Redecorarea casei necesita o groaza de timp, o gramada de bani si niciodata nu este suficient. Adica o canapea si un dulap nu sunt totdeauna indeajuns, la fel si in bucatarie unde spatiul restrans nu permite modificari mai substantiale, iar cu camera copiilor cum ramane?

Diferenta nu este facuta de mobilier, ci de elementele de decor, gvaze cu flori de tot felul, tablouri normale sau in canvas, tot felul de suporturi pentru lumanari etc. Dar cu peretii cum raman? Vrem ceva unic, ceva care nu vedem in fiecare casa, si anume stickere-le decorative. Nu ma refer aici la cele care se gasesc in magazinele de decoratiuni interioare (Mr. Bricolage, Ikea, Hornbach) care sunt foarte asemanatoare cu abtipildurile, ci ma refer la cele din vinil. Este o tendinta noua ce a luat nastere in Franta, iar incet incet aceasta moda prinde contur si la noi.

Sunt usor de aplicat, de dezlipit , nu necesita intretinere, se pot aplica pe orice suprafata neteda si curata (perete, lemn, sticla), si mai presus de toate sunt sute de modele pentru toate gusturile ce se gasesc pe magazinele online de profil.

Unul din ele este si Stickerstore, ce ofera spre vanzare nu doar stickerele traditionale de perete ci si cele pentru gadgeturi. Stickere-le sunt imparite pe categorii in functie de necesitatile clientului. Adica vom vedea pe magazinul online stickere decorative pentru copii (ideala pentru camera acestora), stickere decorative pentru birou, tocmai pentru a nu mai face atmosfera de la sedinta plictisitoare, stickere abstracte, stickere cu animale, monstruleti, Hobby, stickere pentru masini, stickere cu motive de sarbatori, dar si stickere pentru cei pasionati de natura.

Iar pentru cei mai pretentiosi dintre voi exista si un serviciu de personalizare, doar trimiti poza iar ea va fi prelucrata pentru a putea fi taiata.

Preturile pornesc de la 8 lei si ajung la 180 lei pentru dimensiuni mai mari.

Ii puteti gasi pe adresa www.stickerstore.ro, sau la adresa de e-mail contact(at)stickerstore.ro

Idee pentru amenajarea camerei copiilor:

Idee pentru amenajarea dormitorului:

No comments: