Cautati in site

Friday, March 12, 2010

Amenajare vila

Designul acestui proiect s-a bazat foarte mult pe dorintele beneficiarilor de a avea o locuinta confortabila si primitoare, insa acelasi timp moderna si sofisticata. Amenajarea a pornit de la alegerea unei cromatici deschise, formata din tonuri neutre de pamant, in contrast cu pata de culoare rosie, prezenta in toata zona de zi( bucatarie, living, dining).

Delimitarea bucatariei, care este deschisa, se realizeaza printr-un bar minimalist, ce are rolul unui loc de luat masa minimal.
Livingul are ca element central peretele imbracat in piatra naturala, pe care este fixat televizorul si un corp de mobilier cu un design minimalist. Pentru a crea o atmosfera deosebita, am proiectat o iluminare discreta prin intermediul scafei si a spoturilor ce lumineaza piatra. Intregul spatiu este foarte aerisit si degajat, avand in acelasi timp spatii de depozitare atat pentru bucatarie si living, cat si pentru dining, unde exista o comoda pentru vesela necesara.
Dormitorul se evidentiaza prin scafa ce creeaza un ambient intim si prin tapetul elegant folosit, care impreuna cu fotoliul minimalist adauga o nota de eleganta intregului design. Dressingul are usile din sticla alba, lucioasa, pentru a da senzatia de spatiu, iar una dintre ele este imbracata intr-un autocolant inspirat din tapet.

Intreaga vila a fost amenajata intr-un spirit modern, cu un design minimalist, insa combinatia de materiale si culori o transforma intr-un spatiu maleabil, ce poate fi atat sofisticat si rece, cat si confortabil si cald.

Pentru a vedea mai multe proiecte si sfaturi in amenajarea locuintei accesati www.designerul-tau.ro, tel: 0725 639 650, mail: contact@designerul-tau.ro.






6 comments:

Unknown said...

Imi place. Bravo!
Am mai citit despre imbinarea confortului cu modernul. de altfel exact rezultatul acesta, cu decorul in genul acesta l-am vazut intr-o carte

rangy21` said...

Fototapet lavabil personalizat - Fotografii unice de mari dimensiuni transpuse pe peretele - Decoreaza in propriul stil peretii tai http://www.fototapet.ro/ .Confera unicitate casei tale ! Eleganta, Stil, Modern, Clasic. Servicii de realizare la comanda si montaj.

Anonymous said...

Proiecte, design interior si amenajari 3D. Vizitati site-ul: www.bemoradesign.ro

Helmat said...

Foarte interesant blogul vostru! Imi plac ideile noi si inovative!

usi-interior said...

Imi plac ideile de design din acest articol. Foarte modern, inspirat. Nu prea apar usi in cadrele luate

Seminee electrice pentru interior said...
This comment has been removed by a blog administrator.