Cautati in site

Friday, March 12, 2010

Le Noir. Design de interior. Altfel!

Infiintat in 2006, Liste Noire este un boutique de creatie ce penduleaza intre design de interior, scenografie si instalatie.

Pasionat de detalii, finisaje perfecte si povesti, duo-ul Liste Noire se declara obsedat de atmosfera, acel “ceva” impalpabil si greu de capturat care face ca un loc sa se impregneze subtil in mintea si sufletul consumatorului. Dincolo de obiecte scumpe si piese de mobilier semnate de designeri celebri, echipa Liste Noire este adepta unui look contemporan si proaspat rezultat din melanjul neasteptat de stiluri, din repunerea la loc de cinste a “vechiturilor” adunate din tirguri si anticariate, din folosirea materialelor naturale ce dau caldura oricarui interior.

Abordarea Liste Noire ignora trendurile si formulele prestabilite (ca si randarile in Autocad in care toate interioarele par croite pentru agenti Smiths), si presupune o imersiune in universul clientului – gusturi, nevoi, dorinte si istorie personala, urmata de o iesire la suprafata cu o poveste unica, mulata dupa masura si aspiratiile proprietarului (“spusa” in schite de mina, desenate in acuarela). Mult hand-made si idei ludice insotesc povestea spatiilor, chiar si a acelora ce par la prima vedere neapetisante din cauza unor factori neprietenosi: caracter underground, dimensiuni minuscule sau bugete infinitezimale.

Liste Noire ofera servicii de design in diverse forme: de la consiliere si propuneri (idei creative + schite) pina la punerea acestora in practica, cu toate obstructiile legate de limitarile tehnice ale constructorilor din Romania. Suntem deschise si proiectelor de dimensiuni mai mici – amenajari vitrine, desene pe pereti, crearea unor obiecte pentru un spatiu anume, amenajarea unei singure camere, etc.

www.listenoire.ro
contact: Maria Farcas 0743 380586













2 comments:

DecoHandmade said...

imi place foarte mult, au un stil foarte aparte amenajarile facute de ei.

Seminee electrice pentru interior said...
This comment has been removed by a blog administrator.