Cautati in site

Monday, March 15, 2010

Amenajarea spatiilor mici - garsoniera









Amenajarea unei garsoniere nu presupune, asa cum este perceptia generala, un spatiu mic si ingramadit, in care trebuie sa intre toate obiectele necesare, ci din contra, poate fi un interior luminos si aerisit daca il gandim tinand cont de nevoile fiecaruia.
Proiectarea acestei garsoniere a pornit de la o discutie atenta cu clientul, de la o analiza a spatiului de depozitare necesar si de la preferintele cromatice ale acestuia. Astfel, s-a optat pentru un design avand ca element central culoarea albastra si picturile pe pereti formate din litere, avand in vedere ca proprietarul este un tanar copywriter pentru o agentie de publicitate.
Spatiile de depozitare inchise din living sunt destinate CD-urilor, DVD-urilor, cartilor si altor obiecte necesare in aceasta zona, in timp ce un dressing lung si foarte incapator pe hol are dublu rol: dulap pentru haine si debara.
Bucataria este minimala, cuprinzand strictul necesar. Pentru a avea un spatiu unitar am pastrat aceleasi motive in ambele incaperi: culoarea albastra si picture pe perete. Dungile din living ofera un dinamism al incaperii, completate de draperii si accesorii precum covorul si aranjamentul asimetric al rafturilor.
Designul minimalist ofera o atmosfera aerisita si vesela in acelasi timp, oferind in acelasi timp un spatiu de socializare placut si spatios.

Pentru mai multe sfaturi in amenajarea spatiilor mici, accesati www.designerul-tau.ro, tel: 0725639650, mail: contact at designerul-tau.ro.

8 comments:

Jurnal de design interior said...

Dragute amenajarile, dar parca sunt totusi prea intunecate, garsonierele la noi sunt foarte mici si daca le amenajazi in culori intunecare pot deveni apasatoare.

Ramina said...

Garsoniera mea are 23 mp, arata foarte bine ceea ce am vazut aici si pe site-ul dumneavoastra .. ;) multumesc pentru inspiratie

Anonymous said...

arata foarte bine garsoniera, dar... unde sint spatiile de depozitare? nu stiu altii cum sint, dar eu am destul de multe lucruri si nu prea vad unde ar putea fi stocate...

usi_sticla said...

Uneori o usa de interior de sticla poate deschide si mai mult spatiul ingust al unei garsoniere.

Prolux said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Seminee electrice pentru interior said...
This comment has been removed by a blog administrator.
rafinament said...

cred ca voi utiliza cateva elemente prezentate aici ... multumesc

rafinament said...

cred ca voi prelua si eu cateva elemente ... foarte util .. multumesc